Normes del campionat

Com a participants és important conèixer les normes del campionata per a seguir-les i fer la jornada més fàcil per a tots.

El campionat està patrocinat i subvencionat per la Confraria de Pescadors "Verge del Carme" dintre dels actes de la festivitat del Carme.

Informació

- Hora de trobada: 9:00h. Heu d'arribar puntuals per confirmar la vostra assistència i recollir la etiqueta amb el nom.
- Hora d'inici de la primera ronda del campionat: 10:00h
- Duració: Tot el dia, des de les 9:30 fins les 19:00. Dinar inclòs.
El campionat s'iniciarà a les 10:00 al matí i s'aturarà a les 13:30 per a dinar. Les partides restants, tindran lloc a la tarda, des de les 16:00 fins a les 19:00. Les parelles que no puguin participar tot el dia, fins a la última ronda, no cal que s'inscriguin. Abandonar el campionat abans d'hora implica la prohibició per a participar en futures edicions.
- Cost de la inscripció: 20€ per jugador, 40€ la parella
- Sistema de joc: Emparellament Suís, Lliure, 5 o 6 partides en funció del nombre de participants (3 al matí i 2 o 3 a la tarda)
- Límit de les partides: 12 mans o 101 punts o 50 minuts (la condició que passi abans). Un cop sona el clàxon de fi de ronda s'acabarà la mà actual i es donarà la partida per acaba. Si encara no s'han començat a repartir les cartes, la partida s'acabarà en aquell moment.
- Premis per als guanyadors: Trofeus, samarretes i gorres

Inscripció

La inscripció serà per parelles ja formades. Us heu de posar en contacte en Miguel a les oficines de la Confraria de Pescadors. No s'inscriurà a ningú que no hagi abonat el cost de la inscripció de la parella completa. Les places són limitades i no es fan reserves. Cal facilitar els noms dels dos integrants de la parella, dos números de telèfon mòbil i un correu electrònic.